Winterberg.

KaGe Travel reist al jaren elke winter weer met veel wintersporters naar Winterberg. Reis ook supervoordelig met ons naar Winterberg!

U kunt vanaf €35,00 per persoon al met een van onze bussen heen en terug.

Boek nu een dagtocht of een weekend en reserveer eventueel meteen uw ski-, snowboardlessen en uitrusting. Bij ons krijgt u korting op de materialen en skiles.

Nieuwsgierig naar het skigebied.??

 

WEBCAM.

Authentiek Kreta.

Hoe kan je hier niet genieten? Blauwe lucht en zee, witte en gekleurde huisjes, vissers die vissen, hoge bergen en rotsen om het eiland van een hoger punt te bekijken en vergeet ook niet het heerlijke eten wat ze daar bieden. Het Griekse eiland Kreta is toch wel een van de meest, dan wel niet populairste eiland van Griekenland en een plek waar KaGe Travel regelmatig te vinden is bij voornamelijk het plaatsje Mirtos. Tevens de trektocht.
Kreta met natuurlijk de Samariakloof.                      

Amslod Fietsreizen.

Groepsreis fietvakantie voor klanten van Amslod, vanuit ****hotels. Onze gids Kees laat u onderweg de mooiste plekjes zien. Wat dacht u van Giethoorn of van de Brabantse Kempen met Hilvarenbeek. Of met ons ons over de grens naar de lieflijke rivier de Moezel in Duitsland.Met bezoek aan burchten en wijnkelders.

Aan u de keus 3 of 5 dagen.